12 juli, 2020

Granskning Örnsköldsvik

Socialdemokratiskt vanstyre sedan 1971

Efter det rivna samverkansavtalet: nu stuvas det om i nämnderna

I kallelsen till kommande fullmäktige den 15/6, framgår att val av vice och andre vice ordförande till de fem stora nämnderna skall genomföras. Detta måste vara ett resultat av det skrotade samverkansavtalet mellan S och Alliansen.

Vi påminner om att Alliansen gavs viceordförandeposterna i uppgörelsen efter valet 2018. Och arvodena höjdes då för just dessa förtroendeuppdrag. Rejält. Så, gott folk, skjuter man sig i den politiska foten, med den stora politiska hagelbössan.

Som av en händelse är även ändrade arvoden ett ärende på kommande fullmäktige.

…och förslaget är…

Kan det bli tydligare?

Betygsätt artikeln

Klicka för att betygsätta

Average rating 4.6 / 5. Vote count: 22

Bli först att betygsätta

error

Gillar du bloggen? Följ och dela!