3 juni, 2020

Granskning Örnsköldsvik

Socialdemokratiskt vanstyre sedan 1971

Sossesåpan™, avsnitt 8 – Ännu ett par i Domsjö

Detta avsnitt i Sossesåpan™ blir en torr redogörelse för ännu ett släktskap eller förhållande. Vi presenterar det andra paret i kommunens lista över sossar med förtroendeuppdrag. Ett par har vi redan träffat, Kristina och Olof Ögren. Båda återfanns på S-listan inför valet 2014 och Kristina Ögren är toppsosse som sitter kommunstyrelsen, fullmäktige, m.m.

Med par avser vi antingen gift par eller sambo, d.v.s. folkbokförda på samma adress. Det senare öppnar för en liten, liten möjlighet att samboskapet i själva verket är en fråga om att hyra ett rum eller del av bostaden hos den andre. Vi håller den förklaringen för mycket osannolik.

Så följer då detta avsnitts huvudpersoner:

Ulrika Karlsson har en plats i fullmäktige och sitter även i Kultur- och fritidsnämnden. Domsjösosse.

Ulrika är sambo med Magnus Wester. Han sitter i samhällsbyggnadsnämnden och är vice ordförande i Domsjö S-förening, där han även är är studieorganisatör. Sambo Ulrika är ledamot i samma S-förening. Magnus är även ordförande för IF Metalls S-förening. Det här med att ha flera olika stolar verkar vara ett återkommande sossetema. Börjar man få ont om aktiva medlemmar månne tro?

Domsjö S-förening utgör rena datingklubben! Först paret Ögren från avsnitt 1 och nu ännu ett.

Med detta ber vi att få tacka för säsong 1. Vi återkommer med ett säsongsavslutande avsnitt i form av en sammanfattning så långt.

Betygsätt artikeln

Klicka för att betygsätta

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Bli först att betygsätta

error

Gillar du bloggen? Följ och dela!