5 juli, 2020

Granskning Örnsköldsvik

Socialdemokratiskt vanstyre sedan 1971

Om bloggen och varför du som läser behövs och är viktig

Granskning Örnsköldsviks drivs av idealism.

Vårt mål är att sprida kännedom om det särpräglade och av socialdemokraterna dominerade politiska liv som råder i Örnsköldsviks kommun. Hur detta politiska liv degenererats till en soppa av nepotism och misshushållning med våra gemensamma resurser och där gränser mellan politik och kommunal förvaltning suddas ut. Det är vår uppfattning att om kännedom om nepotistiska släktskapsförhållanden i politiken och grisiga beslut som förskingrar dina pengar, sprids till en bredare allmänhet, så kommer socialdemokraternas dynasti att vara över. Det är dit vi vill.

Vi behöver inte dina pengar, kära läsare. Inget swishnummer kommer dyka upp på bloggen. Ingen försiktig uppmaning om ekonomiskt stöd.

Vi behöver dig. Din kunskap. Dina erfarenheter. Din hjälp.

Bloggen startade på noll. Nu har vi nått en nivå där ett tvåsiffrigt antal läsare varje dag besöker oss. Vi rankas högt av goggle vid sökningar. Det får lov att betraktas som bra, när läsekretsen rekryteras från en mindre kommun. Men vi vill mer.

Därför uppmanar vi dig, att…

…sprida bloggens existens. Tipsa vänner, bekanta, släktingar. Skicka länkar i mail och dela på Facebook. Tro oss när vi påstår att det kan göra skillnad. Det är val i september och du har knappt ett halvår på dig.

…tipsa oss om missförhållanden. Bli våra öron och ögon. Vi vet hur klimatet är i Örnsköldsvik. Den som öppet protesterar kommer att straffas. På ett eller annat sätt. Kan du inte göra din röst hörd – så kan du åtminstone kontakta oss. Använd kontaktformuläret.

Påskdagarna har så långt bjudit på ett underbart väder. Rekordsnön smälter snabbt. Värmen i ansiktet bjuder lov om en annan framtid. Ta tillvara den optimismen.

Ha en fortsatt glad påsk!

 

Betygsätt artikeln

Klicka för att betygsätta

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Bli först att betygsätta

error

Gillar du bloggen? Följ och dela!