13 juli, 2020

Granskning Örnsköldsvik

Socialdemokratiskt vanstyre sedan 1971

Bloggen introducerar: insändare och gästinlägg

Bloggen börjar fr.o.m. nu ta emot texter från hugade gästskribenter!

Två olika typer av texter kan accepteras:

  1. Gästinlägg. Dessa skall hålla sig till ämnen som på något sätt faller inom området Örnsköldsviks historiska eller samtida politiska liv eller kommunala förvaltning. Inläggen kan vara granskande, avslöjande eller utgöra betraktelser eller funderingar. Någon begränsning i storlek sätter vi inte, men inläggen bör inte vara uppsatslika i omfattning.
  2. Insändare eller debattartiklar som blivit refuserade i Örnsköldsviks Allehanda eller Tidningen 7. Ingen begränsning vad gäller ämnesområde. D.v.s. ämnena behöver inte hålla sig inom vad som anges under punkten 1. Dock måste någon typ av bevis bifogas som visar att insändaren eller debattartikeln faktiskt har blivit refuserad av Örnsköldsviks Allehanda, t.ex. ett vidarebefordrat email från Allehanda Ordet Fritt.

Vi garanterar fullständig anonymitet och det går också bra att skicka in anonymt. Använd antingen bloggens kontaktformulär eller emailadressen granskning.ornskoldsvik@gmail.com.

Vi förbehåller oss fri prövningsrätt vad gäller publicering. Det finns alltså inte någon garanti att bli publicerad. Dock lovar vi att hålla högt i tak.

Betygsätt artikeln

Klicka för att betygsätta

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Bli först att betygsätta

error

Gillar du bloggen? Följ och dela!