12 juli, 2020

Granskning Örnsköldsvik

Socialdemokratiskt vanstyre sedan 1971

Kommundirektörens svar om corona

Fullmäktige i måndags inleddes som vanligt med en föredragning av kommundirektör Magnus Haglund. Därpå följde frågestund, varvid moderaternas Lars Näslund ställde några frågor. I klippet nedan svarar Magnus Haglund på en del av dessa.

Vi får veta bl.a. att det varit ett utbrott i hemtjänsten. Det är okänt vad detta egentligen betyder. Vidare anser Magnus Haglund att det är kontroversiellt med munskydd och huruvida dessa ”fungerar”. Munskydd fungerar för en +1 miljard asiater och 83 miljoner tyskar, liksom på flera andra håll i världen. I Sverige är det ”kontroversiellt”.

Betygsätt artikeln

Klicka för att betygsätta

Average rating 4.8 / 5. Vote count: 21

Bli först att betygsätta

error

Gillar du bloggen? Följ och dela!