5 juli, 2020

Granskning Örnsköldsvik

Socialdemokratiskt vanstyre sedan 1971

Kliar du min rygg, så kliar jag din

Sugen på en gammal prästgård?

Örnsköldsviks kommundirektör Magnus Haglund säljer en.

Vi har planerat länge för att sälja och nu när barnen blivit större funkar det, säger han.”

…[]…

Bostaden han säljer i Sävar är väldigt speciell: en gammal prästgård, byggd 1811. Men, förstås, renoverad och – vad man kan utläsa av bilderna – i mycket gott skick. Tomten är på nära 5000 kvadratmeter.

Kåken ligger några tiotal meter från Sävarån och är på över 300 kvadratmeter, med en biyta motsvarande en rejäl villa, 170 kvadratmeter. Ursprungligen låg den i princip ensam men nu är det naturligtvis bebyggelse runt omkring.”

Texten ovan kommer från en artikel i Örnsköldsviks Allehanda, http://www.allehanda.se/bostadspuls/kommundirektoren-saljer-originell-bostad-i-umea-nu-funderar-vi-pa-hur-vi-ska-bo-i-o-vik

Vi får veta att huset är originellt, speciellt, renoverat, i mycket gott skick, ligger vid vattnet och endast en mil från Umeå. Ulf Häggkvist på ÖA har visst gått och blivit mäklare. Kan en kommundirektör få bättre exponering för sin fastighetsförsäljning?

Kliar du min rygg, så kliar jag din.

Betygsätt artikeln

Klicka för att betygsätta

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Bli först att betygsätta

error

Gillar du bloggen? Följ och dela!