4 år till med socialism

Så är det. Det nepotistiska tjuvstyret i Örnsköldsvik fortsätter i 4 år till. Beklämmande och ett underbetyg till kommunens väljare. Ni som röstade S, vill ni verkligen ha 4 år till med sossar som skamlöst lyfter in sitt eget kött och blod i nämnder, beviljar nära släktingar ansvarsfrihet och korpar åt sig så mycket man kan, överallt och alltid? Tror ni att dessa människor levererar solidaritet?

Och ni i Vänsterpartiet…som är så principfasta i allt annat, men som är så snara att se mellan fingrarna med den socialdemokratiska smutsiga praktiken, bara ni får en liten plats vid grytan. Ni kommer bli hanterade av sossarna som ni alltid blivit – med enkelhet.

Tvi vale.

Budgeterat för kommunen 2018 var ett överskottsmål om 68 miljoner kr. Från kommunstyrelsens senaste sammanträde framgår att prognosen säger nu istället ett utfall på +35 miljoner kr. Det betyder att kommunen drar över budget med 33 miljoner kr. Utgifterna stiger och intäkterna minskar. Värre kommer det också att bli. Mycket värre.

Låt oss citera Margaret Thatcher:

”…and Socialist governments traditionally do make a financial mess. They [socialists] always run out of other people’s money. It’s quite a characteristic of them.”

Betygsätt artikeln

Klicka för att betygsätta

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Bli först att betygsätta

Var inte blyg, Kommentera!

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: